Celebrity

Dwayne Johnson maakt knieval voor Trump

Krachtige woorden van The Rock.

door FilmTotaal om 13:01 in Celebrity
Voor wie het nieuws volgt ziet dat een groot deel van de steden in de Verenigde Staten in vuur en vlam staat. De protesten tegen racisme gaan door en het is te hopen dat de confrontatie tussen demonstranten en politie (en leger) niet nog grimmiger wordt.

Hoe dit alles gaat aflopen weet nog niemand, maar velen geven aan dat er - ondanks gruwelijk geweld vanuit beide kampen en waanzinnige plunderingen en brandstichtingen door criminelen - onophoudelijk geprotesteerd wordt totdat er een landelijke knieval zal zijn.

The Rock spreekt Trump aan
Uiteraard is Trump nooit breed geliefd geweest in Hollywood en dat zal hij ook nooit worden. Dwayne Johnson roept Trump nu op meelevend te zijn. Via onderstaande video maakt de acteur mondeling een knieval voor Trump in de hoop dat Trump een knieval maakt voor het volk.

The Rock geeft aan dat al het leven er toe doet en spreekt ook even namens heel Amerika uit dat iedereen gelooft in inclusiviteit, acceptatie en mensenrechten. Maar nu staat er volgens Johnson één ding boven alles: "Black Lives Matter". Hij vraagt dan aan de President, in zijn 8,5 minuut durende video: "waar ben je?" Of een wenselijk antwoord volgt?NieuwsFilm

meest populair