Gerucht: Candyman reboot naast bioscooprelease direct op VOD

Gerucht: Candyman reboot naast bioscooprelease direct op VOD

Kunnen we dit opmaken uit deze tweet?

De reboot op de klassieke 90's horrorfilm Candyman zou eigenlijk dit weekend in de bioscopen wereldwijd moeten verschijnen. Maar ja, dat coronavirus. Nu is de nieuwe releasedatum half september, maar geldt dat ook voor de Video On Demand release?

Het zou namelijk best wel eens kunnen dat, gezamenlijk met de bioscooprelease, de film ook direct op de VOD-platformen zal verschijnen.

Originele Candyman
De bron van de geruchten is de originele Candyman, Tony Todd. Hij staat positief tegenover de reboot en komt met een redelijk onduidelijk antwoord op een vraag van een fan.



Dit lijkt een beetje te vaag om een gerucht te noemen. Maar: Todd retweette ook een aantal fans die stelde dat hij wist dat de film op 25 september op VOD zal verschijnen.

Plot
In Candyman hangt de schildercarrière van Anthony aan een zijde draadje. Door een toevallige ontmoeting komt Anthony achter het waargebeurde verhaal van de Candyman. Hij ziet het als input van zijn inkakkende carrière en begint de macabere details te verwerken in zijn kunst om zo terug te keren in de kunstwereld van Chicago. Hij opent echter een deur naar angstaanjagend geweld.

NieuwsFilm

meest populair