Algemeen

Crowe in 3:10 to Yuma

door FilmTotaal op 26.06.2006 om 14:14 in Algemeen
Goed en slecht nieuws over James Mangolds remake van de western 3:10 To Yuma uit 1957. De opnames voor de film zouden deze zomer van start gaan, maar Sony heeft de film inmiddels geschrapt. Mangold zal zijn film nu opnieuw moeten proberen te slijten aan andere filmmaatschappijen, iets wat hem ook al overkwam bij zijn Walk the Line. Ook die film liet Sony vallen, waarna Fox er terecht wel brood in zag.

Dan het goede nieuws: Russell Crowe is vastgelegd voor de hoofdrol, en blijft dat ook ondanks het feit dat Sony de film heeft laten vallen. Met een dergelijke naam in de cast zal het dan ook geen probleem moeten zijn om andere maatschappijen te interesseren.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

geertvdheide

Avatar

Walk The Line was zeker goed, en Russel Crow kan ik ook wel waarderen. Ik heb het origineel van deze western niet gezien, maar dit kan wel leuk worden.

AngelEyes

Avatar

Het origineel is een heel modale western, de remake kan eigenlijk alleen interessant worden als het in een andere setting wordt gegoten. Russell Crowe vastlegen voor de hoofdrol is in ieder geval een goed begin, en regisseur kan Mangold heeft bij mij genoeg krediet opgebouwd om het hele project het voordeel van de twijfel te geven.

Meninho

Avatar

Volgens mij is Tom Cruise ook gecontracteert voor deze film.

Colonel_Kurz

Avatar

AngelEyes "Het origineel is een heel modale western, de remake kan eigenlijk alleen interessant worden als het in een andere setting wordt gegoten. "
Hmmm... dat weet ik nog zo net niet. Maar goed, ik ken alleen het verhaal van Elmore Leonard.

NieuwsFilm

meest populair