Michael Stuhlbarg over 'Call Me By Your Name'-sequel

Michael Stuhlbarg over 'Call Me By Your Name'-sequel

Hij weet nog niet of hij ook te zien zal zijn in 'Find Me'

Regisseur Luca Guadagnino wist met Call Me By Your Name hoge ogen te gooien. De film, waarin de hoofdrollen waren weggelegd voor Timothée Chalamet en Armie Hammer, krijgt dan ook een vervolg, genaamd Find Me. Michael Stuhlbarg, die de vader van Elio speelde, Professor Sami Perlman, hoopt ook te mogen terugkeren voor het project, al hebben ze hem er nog niet voor gevraagd.

Tijdens een recent interview liet de acteur zich erover uit: ''Ik zou het geweldig vinden als ze me zouden contacteren voor een gesprek om mogelijk terug te keren. Dat zou ik echt fantastisch vinden. Van wat ik ervan gehoord en meegekregen heb is iedereen er echt gigantisch positief over, maar ik heb geen idee wat er precies in de film zal gebeuren''.

Find Me
In het boek krijgt Elio een relatie met een jonge vrouw, die hij ontmoet tijdens een treinreis onderweg naar Rome, maar later loopt hij ook weer zijn oude liefde, Oliver, tegen het lijf. Stuhlbarg heeft het audioboek ingesproken, iets waar hij persoonlijk voor werd gevraagd door Andre Aciman, de auteur van de boeken.

''Het is een meer dan waardig vervolg en het blijft trouw aan de personages. Het is melancholisch en levendig. Het zou kunnen dat Luca echter een hele kant wil inslaan dan Andre. Hoe dan ook, het wordt de moeite waard!'' Het is echter vreemd dat Stuhlbarg aangeeft niet zeker te weten of hij terugkeert voor het vervolg, aangezien regisseur Guadagnino liet weten dat de belangrijkste namen van het origineel ook terugkeren voor het tweede deel.

NieuwsFilm

meest populair