Arnold Schwarzenegger vond trailer 'Total Recall' enorm goedkoop

Arnold Schwarzenegger vond trailer 'Total Recall' enorm goedkoop

De film uit 1990 van Paul Verhoeven kostte de hoofdprijs om te maken.

In 1990 verscheen van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven de blockbuster Total Recall met onder meer Arnold Schwarzenegger. Nu blijkt dat de actieheld de eerste trailer er te goedkoop uit vond zien.

De eerste trailer die verscheen bleek een teleurstelling aangezien TriStar Pictures weinig van het verhaal liet zien en ook de revolutionaire special effects kwamen niet in beeld. Schwarzenegger was zwaar teleurgesteld. De acteur tegenover The Ringer:


"Het lijkt door de trailer op een film van $20 miljoen. Maar het was een film van $50 miljoen of zo. In die tijd was dat een enorm budget. Ik zei tegen [studiobaas] Peter Guber: 'Peter, je moet helpen. Ik weet dat je je handen vol hebt nu je een studio overneemt en zo, maar dit is een film waarmee jullie veel geld kunnen verdienen.' En ik zei: 'Ze snappen niet echt wat het verhaal is en hoe dit te verkopen.'"



Lees ook:
Vrouw met 3 borsten uit 'Total Recall' moest er eigenlijk meer hebben


Tweede trailer beter
Uiteindelijk werd de tweede trailer gemaakt door de mensen achter de trailers van Star Wars: The Empire Strikes Back en The Terminator een stuk beter. Total Recall werd een groot succes door als R-rated scifi-film $261,3 miljoen op te halen. Hieronder zie je de teaser trailer, gevolgd door de tweede trailer:





NieuwsFilm

meest populair