Komt er een biseksuele Wolverine in Marvel Cinematic Universe?

Komt er een biseksuele Wolverine in Marvel Cinematic Universe?

Samen met Hercules zou hij een rol gaan krijgen in de Marvel-toekomst op het witte doek.

In kleinere bioscoopfilms en art-housefilms zijn LGBT-personages helemaal geen probleem. In de grootste vooral Amerikaanse blockbusters worden LGBT-personages echter beperkt opgenomen. De roep om meer LGBT in die films neemt de laatste jaren fors toe.

In verschillende grote films is dit nu ook steeds meer terug te zien en zoals de comics al snel ook heel wat diversiteit en inclusiviteit lieten zien, lijken ook de superheldenfilms van Disney en Marvel Studios die kant op te gaan. Zo zien we in Eternals een eerste openlijk homoseksueel personage. Maar komt er meer?

Een biseksuele Wolverine?
Insider Daniel Richtman lijkt nu door te laten schemeren dat er bij Marvel Studios wordt gedacht aan het introduceren van een biseksuele Wolverine. Hij plaatste een afbeelding van Wolverine én Hercules, een personage dat volgens Richtman mogelijk gaat debuteren in het MCU.

Uiteraard is dit nog lang niet officieel en mag je het bericht met een korreltje zou nemen. Maar wat vind jij? Een biseksuele Wolverine in het Marvel Cinematic Universe? Het blijkt nu dat hij ook zo werd afgebeeld in de comics van Marvel, op een verre planeet samen met Marvels Hercules.



NieuwsFilm

meest populair