Kenneth Branagh: 'Ik ben misschien niet de schurk in 'TENET''

Kenneth Branagh: 'Ik ben misschien niet de schurk in 'TENET''

Veel mysterie rond de nieuwe Nolan.

Ben jij al een beetje hyped over TENET? Een recente poll op FilmTotaal gaf aan dat er meer mensen naar deze film uit te kijken dan naar No Time to Die. De nieuwste film van Christopher Nolan (The Dark Knight) staat gelukkig nog steeds gepland voor juli, maar pas als de film draait weten we zeker.

Bekijk de afbeelding
Meer mysterie is er nu rond het personage van Kenneth Branagh, een Rus die zou communiceren met de toekomst. De acteur en regisseur zei recent tegenover Total Film dat hij er niet zeker van is dat hij de schurk in de film is.


"Gezien de aard ervan, aangezien Chris hier tot op zekere hoogte het wiel opnieuw uitvindt, beginnen veel mensen zich te binden met John David Washington... Dus je zou kunnen verwachten dat ik een antagonist ben... Maar daartegen gaat het verhaal niet helemaal zo als je zou verwachten."

Niet de antagonist?
"Ik maak geen grapje. Ik heb het scenario vaker gelezen dan welk scenario ook," vertelde Branagh. "Het was alsof ik elke dag een Times-kruiswoordpuzzel maakte."

Vooralsnog wordt aangenomen dat John David Washington (BlacKkKlansman) de "held" in de film is. Vanaf 16 juli moet TENET in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair