Is dit het X-Men team van Marvel?

Is dit het X-Men team van Marvel?

Het lijkt erop dat we nu al weten welke helden we te zien krijgen straks.

Is nu al onthuld welke X-Men in eerste instantie te zien zijn in het Marvel Cinematic Universe? We weten dat Marvel-baas Kevin Feige hard werkt aan een manier om de helden naar zijn filmuniversum te brengen.

Maar de manier waarop is tot nu toe nog niet duidelijk. Dat komt natuurlijk bovenal omdat er al heel wat gepland was voor Marvel. Maar fans kijken wel uit naar de komst van deze helden. De verwachting en het gerucht is dat ze geïntroduceerd worden via het multiversum. Los daarvan is er nu het gerucht dat we het team al kennen.

Het X-Men team
Mikey Sutton, die vaker dingen rond Marvel-films te horen krijgt en laat uitlekken, stelt dat Marvel op dit moment inderdaad zoekt naar een manier om de X-Men te introduceren. Dat zal een beetje zoals de Avengers gebeuren, als team. Het team zou bestaan uit deze helden:
Cyclops
Marvel Girl
Nightcrawler
Sunfire
Havoc
Storm
Die laatstgenoemde zou uit Wakanda komen. Mocht dit echt het team zijn, dan missen we natuurlijk nog helden als Professor X en Magneto, evenals Wolverine. Die zijn ook het moeilijkst om nieuw en fris te introduceren in het MCU, aangezien zij door zulke iconische acteurs gespeeld zijn en jaren te zien waren.

Toch stelt Sutton dat het team uiteindelijk gevormd wordt door een groepje studenten die zich bij Professor X voegen op diverse missies. Andere studenten leren nog omgaan met hun krachten en doen dat op de school van Xavier. Verder zou ook een van de helden om het leven komen tijdens een van de reisjes van Xaviers team, naar Krakoa.

NieuwsFilm

meest populair