Anna Kendrick blikt terug: "Opnames Twilight waren een hel"

Anna Kendrick blikt terug: "Opnames Twilight waren een hel"

De actrice doet een boekje open over haar ervaringen op de set van de succesvolle franchise.

De Twilight-franchise was een ware sensatie tussen 2008 en 2012. Wat begon als een reeks bestsellers werd een enorme hype onder met name tienermeisjes. En niet alleen hoofdrolspelers Robert Pattinson en Kristen Stewart werden megasterren, maar ook bijrolspeler Anna Kendrick brak in de rol van Jessica door met de filmreeks.

Kendrick liet Vanity Fair onlangs weten dat de opnames van de eerste Twilight allesbehalve plezierig waren. Ze zei er het volgende over:

"De eerste film werd opgenomen in Portland, Oregon. Ik kan me herinneren dat ik het constant koud had en me miserabel voelde. Mijn Converse schoenen waren doorweekt en ik dacht: "Weet je, dit is een leuke groep mensen en we zouden vast vrienden zijn geweest in een andere situatie, maar op dat moment wilde ik iedereen vermoorden". Aan de andere kant zijn we zo ook dichter bij elkaar gekomen. Het was net als bij een traumatische gebeurtenis zoals een gijzeling; je bent de rest van je leven met elkaar verbonden."

Ondanks deze woorden dook Kendrick gewoon op in de volgende drie films. Zó erg kan het dus ook weer niet geweest zijn...

NieuwsFilm

meest populair