Gave hebbedingen uit 'No Time to Die' die je gewoon kunt kopen!

Gave hebbedingen uit 'No Time to Die' die je gewoon kunt kopen!

Word zelf een James Bond met deze spullen uit Bond 25.

Hoe graag zou jij het horloge of een bepaalde auto van James Bond willen hebben. Veel mensen zouden er spreekwoordelijk een moord voor doen. Toch is er bizar veel van deze spullen gewoon te koop. Hieronder een aantal van die items, voor mensen met een dikke portemonnee.

007 Ribbed Army Sweater
Als eerste die trui die Daniel Craigs 007 in de reeds verschenen beelden van No Time to Die draagt. Deze kun je kopen voor nog geen 400 euro. Het betreft de "007 Ribbed Army Sweater" in navy blue.


Seamaster Diver 300M Omega Co-Axial Master Chronometer 42 mm 007 Edition
De bovenstaande trui is een koopje in vergelijking tot de klok van James Bond. Voor 8.700 euro hangt deze om je pols! De 42 mm Seamaster van Omega is zeker een pronkstuk. Het gelimiteerde 007 horloge is al sinds februari op de markt. Dus 007-fan, waar wacht je op?


Land Rover Defender
Wil je geen Auston Martin, maar liever een Land Rover Defender? Dat kan! De nieuwste Defender is te zien in de film en het instapmodel start bij zo'n 100 duizend euro. Om een vergelijkbare Bond-versie te configureren ben je vast nog enkele tienduizenden euro's verder.


Maar liefst 4 Aston Martins!
In No Time to Die komen maar liefst vier Aston Martins voor, met de DB5, de V8 Saloon, de DBS Superleggera en de hypermoderne Valhalla. De eerste twee zijn onbetaalbaar, de speciale 007 Superleggera kost 700.000 dollar, exclusief btw. Je krijgt er wel een Seamaster bij. Een Valhalla heb je voor zo'n 1,3 miljoen dollar, zonder klok.


Heineken pilsje
Misschien is het dan toch verstandiger om het te houden bij een Heineken. Uiteraard is het bekendste Nederlandse pils weer te zien in de nieuwe Bond-film. Een krat met 24 fles haal op voor zo'n 17 euro in de supermarkt. In de bonus voor een paar euro goedkoper.



NieuwsFilm

meest populair