Algemeen

Nieuwe trailer Pan's Labyrinth

door Peter Hendrix op 27.06.2006 om 09:54 in Algemeen
Pan's Labyrinth, de Spaanstalige film van regisseur Guillermo del Toro (Hellboy, Blade 2), is vandaag alweer een trailer rijker. De nieuwe beelden vertellen in grote lijnen de angstaanjagende plot: over de Spaanse burgeroorlog en hoofdpersonage Ofelia, die van een gruwelijke realiteit naar haar eigen fantasiewereld ontsnapt en zo de duistere, mythologische onderwereld van Pan ontdekt.

De film, die een mix tussen fantasy en horror moet worden, verschijnt eind december in de bioscoopzalen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mister Monkeyman

Avatar

Lijkt me een leuke film, alleen vind ik handoog monster niet echt eng, eerder komisch (net een naakte molrat).

Wel een sfeervolle film lijkt me.

Spider-fan

Avatar

Dit is wel de mooiste trailer tot nu toe. Hij lijkt trouwens niet helemaal af - bij die eerste shots lijkt het of je nog greenscreen op de achtergrond ziet.

Del Toro is één van de meest fantasierijke hedendaagse regisseurs, naar mijn mening. 'Hellboy' and 'Devil's Backbone' zijn juweeltjes. Het wachten op deze film duurt dan ook erg, erg lang.

Michaell

Avatar

Spider-fan "Dit is wel de mooiste trailer tot nu toe. Hij lijkt trouwens niet helemaal af - bij die eerste shots lijkt het of je nog greenscreen op de achtergrond ziet."

Klopt, van dat greenscreen (ik wilde bijna bluescreen zeggen) is mij ook al opgevallen. Maar goed, ik denk niet dat dat enig verschil maakt als het eindresultaat maar mooi wordt. Ik vind in ieder geval dat de film erg sfeervol wordt, ook mede door la die monsters, de muziek en het originele verhaal.

NieuwsFilm

meest populair