Filmsoptv.com nieuwe stijl!

Daar staat die dan! Tis vast voor iedereen even wennen (ook voor ons :) ) maar ik weet zeker dat het goed komt! De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt voor dit resultaat en we zijn er zelf best wel een beetje trots op.

Maar helaas, zoals je snel zal zien is nog lang niet alles af. E-cards (coole film-cards) en WebTV (TV kijken op je computer) gaan de komende week toegevoegd worden. Technisch is het af, alleen de lay-out nog. Verder is het zo dat er nog veel ‘kleine dingetjes’ nog missen (zoals stemmen op een film). Ga dus niet gelijk mailen! De Komende tijd komt alles terug wat de oude site ook had en meer…

Belangrijk! Over een aantal weken stappen wij over op een registratie systeem voor het posten op films. Waarom? Het is niet dat er veel vervelende reacties zijn (integendeel juist) maar wij krijgen regelmatig mail van mensen die gefrustreerd zijn dat ze hun eigen post niet kunnen editten. Een tweede reden is dat we de kwaliteit van de postings weer wat omhoog willen krikken, zoals van de week terecht werd gemeld “het hoeft hier geen chatbox te worden!”. De registratie zal lopen via het forum. Dus een registratie daar geeft je de mogelijkheid om overal op filmsoptv.com te posten. Heb je nog een coole Nickname in gedachte dan zou ik zeggen stel hem veilig en [url2]http://filmsoptv.metia.nl/forum[]registreer[/url2] je alvast.

Dus nogmaals! We weten dat veel nog niet af is of nog niet aanwezig is maar daar werken we aan en dat gaat allemaal goed komen!

update: We krijgen al aardig wat bugs toegemaild dus we hebben een tijdelijk topic daarvoor geopend op het [url2]http://filmsoptv.metia.nl/forum/viewforum.php?f=16[]forum[/url2]. Registratie voor dit topic is niet nodig!



NieuwsFilm

meest populair