Stoere Milla Jovovich op foto 'Monster Hunter'

Stoere Milla Jovovich op foto 'Monster Hunter'

De Resident Evil-actrice weer in gevecht met monsters.

Een van de films die de doorgaans wat magere septembermaand kleur moeten geven is de actiefilm Monster Hunter van regisseur Paul W.S. Anderson en zijn vrouw Milla Jovovich. Het duo maakte eerder uiteraard flink wat financieel succesvolle Resident Evil-films samen.

Opnieuw speelt de Jovovich de rol van een vrouw die in gevecht moet met monsters. Dit keer geen zombies, maar wel flink wat andere wezens. Hieronder zie je een nieuwe foto van de 44 jarige actrice.

Bekijk de afbeelding
Captain Natalie Artemis
In Monster Hunter, losjes gebaseerd op de gelijknamige game, speelt Jovovich de rol van Captain Natalie Artemis. Zij is een lid van de militair team van de United Nations. Samen met The Hunter, gespeeld door Tony Jaa, moet Artemis het in een alternatieve wereld vol enorme monsters in leven blijven. Gelukkig voor haar krijgt ze een enorm zwaard en de Slinger, een multifunctioneel gevechtswapen dat aan haar arm en hand vastzit.

Andere rollen zijn voor Ron Perlman (Hellboy, Drive),T.I. Harris (Ant-Man and The Wasp), Diego Boneta (Luis Miguel, Rock of Ages), Meagan Good (Code Black) en Josh Helman (X-Men: Days of Future Past). Vermoedelijk vanaf 15 oktober in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair