Ryan Reynolds, Salma Hayek en Samuel L. Jackson op eerste poster 'Hitman's Wife's Bodyguard'

Ryan Reynolds, Salma Hayek en Samuel L. Jackson op eerste poster 'Hitman's Wife's Bodyguard'

Maar is deze fanmade of officieel?

In de komische actiefilm The Hitman's Wife's Bodyguard (het vervolg op de verrassingshit The Hitman's Bodyguard uit 2017) keren alle oorspronkelijke hoofdrolspelers Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek weer terug. Een eerste poster is nu onthuld.

Ondergetekende twijfelt of de poster niet fanmade is (soms lijkt het daar wel op), maar hij is gevonden op The Internet Movie Database en hier staat hij als 'officieel' aangeduid. Aan jullie de eer om te oordelen!

Bekijk de afbeelding
Grote Namen
In The Hitman's Wife's Bodyguard, wederom geregisseerd door Patrick Hughes en verder met rollen voor Morgan Freeman en Antonio Banderas, wordt Reynolds door Jackson en Hayek ingehuurd om hen te vergezellen op een missie langs de Italiaanse kust om zo Europa te redden van een cyberaanval. Frank Grillo speelt de opdrachtgevende Interpol-agent.

Het eerste deel haalde wereldwijd $180 miljoen dollar op tegenover een productiebudget van $30 miljoen dollar en de makers hopen dit kunstje natuurlijk te herhalen. Vanaf augustus 2021 in de Nederlandse bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair