Gerucht: Krijgen we een nieuwe Superman in het DCEU?

Is Henry Cavill dan toch klaar als Superman?

Een nieuwe Superman-film zou geen prioriteit hebben binnen Warner Bros., niet omdat men geen vertrouwen heeft in acteur Henry Cavill, maar omdat J.J. Abrams de plannen met het DCEU vorm mag geven.

Abrams en zijn Bad Robot sloten een deal van vijfhonderd miljoen dollar met Warner Bros., en meteen nadat die gesloten werd, hoorden we al dat Abrams een eigen Superman-film wilde maken. Nu horen we ook het gerucht dat er misschien een nieuwe acteur gecast gaat worden voor de rol.

Nieuwe Superman?
Heroic Hollywood stelt op basis van bronnen binnen Warner Bros. dat Abrams mogelijk een nieuwe acteur zoekt voor de rol van Superman. "Als je plan is om een A-list filmmaker als J.J. Abrams te vragen zo'n project te regisseren, dan heeft hij eisen met betrekking tot de titelrol."

Toch zou dat vreemd zijn, want Warner is net bezig met gesprekken met acteur Henry Cavill om terug te keren als Superman. De acteur zou in elk geval cameo's krijgen in nieuwe DC-films. Mocht hij echt terugkeren, zou het op zijn minst vreemd staan als er nog een Superman gecast wordt.

NieuwsFilm

meest populair