Oorlogsfilm 'Greyhound' met Tom Hanks staat snel online!

Oorlogsfilm 'Greyhound' met Tom Hanks staat snel online!

En zo word je dus gedwongen om Apple TV+ te nemen.

Dit jaar moest de prijzige oorlogsfilm Greyhound in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen. Maar recent werd duidelijk dat de release is verhuisd naar streaming, en wel naar de dienst Apple TV+. Nu is de verschijningsdatum bekend!

Volgens de website Deadline zet de nog jonge streamingdienst van Apple de oorlogsthriller met Hollywood-veteraan Tom Hanks (Savng Private Ryan) op 10 juli online. De streamingdienst kocht de film van regisseur Aaron Schneider (Get Low) eerder dit jaar voor maar liefst 70 miljoen dollar.


Schepen vs. Duitse U-boten
Met onder meer ook Manuel Garcia-Rulfo, Elisabeth Shue, Stephen Graham en Rob Morgan laat Greyhound het verhaal van U.S. Navy Commander Ernest zien. Hij begeleidt een internationaal konvooi van 37 oorlogsschepen van de States naar Europa, maar deze wordt aangevallen door Duitse U-boten. Ernest bevindt zich op zijn torpedobootjager Greyhound zet heldhaftig koers naar de bestemming, met veel vuurgevechten tot gevolg.

En zo word je - als je de film graag wilt zien - gedwongen om ook lid te worden van Apple TV+. Mocht je de vier diensten Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en Apple TV+ hebben, dan ben je al snel zo'n 28 euro per mand kwijt.

NieuwsFilm

meest populair