'The One and Only Ivan' komt ook direct naar Disney+

Disney schuift met de releasedata van verschillende films

Disney is weer flink aan het shuffelen geweest met de releasedata van de nieuwe Disney-films in de bioscoop. Dit heeft gevolgen voor de Walt Disney Animation film The One and Only Ivan.

De film zal nu namelijk niet meer in de bioscopen gaan verschijnen, maar uitkomen als Disney+ Original. Dit gebeurde eerder met Noëlle en recent nog met Artemis Fowl, die sinds gisteren op Disney+ staat.

Angelina Jolie
De animatiefilm zal de stemmen van Angelina Jolie, Sam Rockwell, Helen Mirren en Danny DeVito bevatten. Thea Sharrock (Me Before You) regisseert de film.

Ivan is een 27-jarige, vriendelijke zilverrug gorilla die achter een glazen wand in het winkelcentrum woont. Wanneer Ruby bij hen komt wonen - een baby olifantje dat onlangs haar moeder is kwijtgeraakt in het wild - begint Ivan zijn woning en zijn kunst met andere ogen te zien.

The Beatles
De nieuwe Beatles documentaire The Beatles: Get Back van Peter Jackson schuift ruim een jaar, naar 27 augustus 2021. Everybody's Talking About Jamie, gebaseerd op een musical uit 2017, verschuift naar de lege maand januari 2021.

De originele releasedatum van The One and Only Ivan was 14 augustus. Deze plaats wordt nu ingenomen door Armando Iannucci's The Personal History of David Copperfield.

NieuwsFilm

meest populair