Humor: Stan Lee vond Tom Holland als nieuwe Spider-Man "helemaal niets"

Humor: Stan Lee vond Tom Holland als nieuwe Spider-Man "helemaal niets"

Het Marvel-icoon stond bekend om zijn snedige gevoel voor humor.

Marvel-icoon Stan Lee vond het heerlijk om de sterren van het Marvel Cinematic Universe af en toe te plagen. Regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy) heeft in een Q&A op Instagram een nieuwe anekdote over de in 2018 overleden Lee onthuld, waarin Tom Holland het slachtoffer was.

Op Instagram vertelt Gunn zijn volgers over de eerste kennismaking tussen Lee en Holland. "Ik stelde Stan voor aan Tom. Hij was toen pas net ingehuurd om Spider-Man te spelen. Stan zei tegen hem dat hij had gehoord dat hij geweldig is, maar dat hij dat persoonlijk nog niet zag", vertelt Gunn.

Natuurlijk zei Lee dat met een dikke vette knipoog. "We lagen dan ook allemaal dubbel van lachen toen hij dat zei", aldus Gunn.


Bekijk de afbeelding
'Perfecte Spider-Man'
Later heeft Lee vaak benadrukt dat Sony en Marvel geen betere acteur hadden kunnen kiezen voor de rol van Peter Parker. "Ik vind Tom Holland een geweldige Spider-Man. Hij heeft de perfecte leeftijd en hoogte. Hij is precies zoals ik Spider-Man voor me zag toen ik zijn eerste stripboek schreef", tweette hij bijvoorbeeld een keer.



NieuwsFilm

meest populair