Algemeen

Krijgt de dochter van James Bond een eigen film!?

Phoebe Waller-Bridge zou gevraagd zijn om de film te ontwikkelen.

door Bram de Groot om 20:23 in Algemeen
Aankomende november verschijnt de 25e James Bond-film No Time to Die in de bioscopzalen. Recent werd duidelijk dat 007 in de film een dochter zal hebben, namelijk de vijf jarige Mathilda. Nu is er het gerucht dat er een film rond het personage in ontwikkeling is.

Aan niemand minder dan actrice en scriptschrijver Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag) zou zijn gevraagd om het verhaal te schrijven. Het verhaal zou moeten gaan over de training van een opgegroeide Mathilda tot een dubbelagent.

Nieuwe franchise
"De Bond-bazen zijn erg enthousiast over het feit dat 007 een dochter heeft en ze creëren een nieuwe franchise om haar heen," vertelde een bron aan het niet altijd even betrouwbare The Mirror. Waller-Bridge zou een groot aandeel in de ontwikkeling van de spin-off moeten krijgen.

Midden november verschijnt Cary Fukunaga's No Time to Die in de bioscoopzalen. Daarna is Daniel Craig definitief klaar met zijn rol als 's werelds bekendste geheim agent.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelo1979

Avatar

Het zat d’r aan te komen.

Raziel82

Avatar

Femistische prut.

Spider-fan

Avatar

Dit lijkt me volledig verzonnen. Waarom zouden ze dat doen en wie zou een film over zijn dochter willen zien? Wat moet ze dan zeggen?
'My name is Mathilda and my father is Bond, James Bond.'
Ik betwijfel ook ten zeerste of hij in No Time to Die een dochter heeft. Sowieso zie je daar in de trailer al helemaal niks van. En op die foto kan het gewoon een kind zijn van één van de medewerkers.

Artificialis

Avatar

Oh, maar vrouwen die mannenrollen gaan spelen, dat is altijd een succesformule. Kijk maar naar Ocean's 8, Ghostbusters 2016, Charlie's Angels, Terminator: Dark Fate en Birds of Prey. Ik zie het al helemaal voor me. Een vrouwelijke Bond, een vrouwelijke Q, een vrouwelijke vijand, een door vrouwen gedomineerd MI6. Succes gegarandeerd!

007

Avatar

Dat kind is wel van haar,en de schurk is de vader en niet James Bond en dat zou ook wel haar geheim zijn.Qua jaren is het onmogelijk.

Civilian Supreme

Avatar

Ja, want als papa een superspion is dan is zijn dochter dat natuurlijk ook automatisch.

Mav Damian

Avatar

Civilian Supreme "Ja, want als papa een superspion is dan is zijn dochter dat natuurlijk ook automatisch."
Zo'n concepten zie je vaak hoor in films. Jongeren die hun ouders opvolgen.
Maar ik betwijfel dit ten zeerste. Ze hebben Phoebe Waller-Bridge niet gevraagd om zo iets te creëren.
Als je ook kijkt naar Carey Fukunaga zijn (meeste) werk is hij ook niet een regisseur die een verhaal creëert in zijn films en series dat open staat voor spin offs, sequels en prequels.
Nee, ik ben 100% zeker er van dat Carey Fukunaga en Phoebe Waller-Bridge een deftige Bond film hebben gemaakt dat gewoon afscheid brengt voor Daniel Craig als Bond.
De media geven nog steeds een hele hype rondom een vrouwelijke Bond. Waarom, dat weet ik niet.

Judge

Avatar

1 april is al geweest toch?

NieuwsFilm

meest populair