Salma Hayek gebruikt haar Instagram om vermiste soldate (20) te vinden

Salma Hayek gebruikt haar Instagram om vermiste soldate (20) te vinden

Vanessa Guillen verdween op 22 april onder verontrustende omstandigheden.

Salma Hayek zet haar netwerk in om de vermiste soldate Vanessa Guillen te vinden. Zij verdween alweer twee maanden geleden onder verontrustende omstandigheden.

Salma Hayek heeft op Instagram aandacht gevraagd voor de vermissingszaak van de twintigjarige soldate Vanessa Guillen, die op 22 april spoorloos verdween op de legerbasis in Texas waar zij gestationeerd was. Hayek heeft ruim 15 miljoen volgers op Instagram en heeft al meerdere posts aan de zaak gewijd.

Dit bericht bekijken op Instagram

@findvanessaguillen

Een bericht gedeeld door Salma Hayek Pinault (@salmahayek) op



Grote zorgen
De familie van Guillen maakt zich logischerwijs grote zorgen. Guillen was volgens haar moeder eerder het slachtoffer van seksueel misbruik door een mannelijke sergeant. Daardoor ging het niet goed met haar.

Guillen zou geen melding van deze verschrikkelijke gebeurtenis hebben durven doen, omdat andere vrouwen ook niet werden geloofd door de legerleiding.

"Haar autosleutels, baraksleutel, identiteitskaart en portemonnee werden aangetroffen in een wapenkamer waar ze eerder op de dag nog heeft staan werken", verklaarde een woordvoerder van het leger vlak na Guillens verdwijning. "Ze werd voor het laatst gezien in een zwart T-shirt en paarse sportbroek".

Het leger heeft 15.000 dollar uitgeloofd voor de gouden tip.

NieuwsFilm

meest populair