Oorlogsfilm 'Greyhound' met Tom Hanks krijgt gruwelijke trailer!

Oorlogsfilm 'Greyhound' met Tom Hanks krijgt gruwelijke trailer!

Binnenkort staat deze oorlogsfilms met Tom Hanks op Apple TV+.

Recent werd duidelijk dat de oorlogsfilm Greyhound met de levende Hollywoodlegende Tom Hanks (Saving Private Ryan) niet in de bioscoop verschijnt, maar direct op Apple TV+. Om de releasedatum te vieren werd er een nieuwe trailer en poster online gezet.

Deze oorlogsfilms speelt zich niet af op het platteland, maar op het water. In een barre tocht vanuit de V.S. wordt een konvooi van 37 oorlogsschepen aangevallen door Duitse U-boten. Het is U.S. Navy Commander Ernest (Hanks) die de schepen voor zover mogelijk veilig richting Europa moet brengen. Dit doet hij vanuit zijn torpedobootjager Greyhound.


Andere rollen in de film van regisseur Aaron Schneider (Get Low), die het script van Hanks verfilmde, zijn voor namen als Manuel Garcia-Rulfo, Elisabeth Shue, Stephen Graham en Rob Morgan.

Nieuwe Apple TV+ poster
Zoals de trailer al aangeeft, verschijnt Greyhound op 10 juli online. Hieronder ook de nieuwe filmposter met daarop het logo van Apple TV+, met daaronder enkel de titel en de naam van Hanks. Beetje saai zo, niet waar?

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair