Na 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' komt er een nieuw team met A-Holes

Na 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' komt er een nieuw team met A-Holes

Star-Lord en co worden waarschijnlijk vervangen door een nieuw team.

In Guardians of the Galaxy Vol. 2 uit 2017 wordt duidelijk dat er voor de huidige Guardians al een ander team was, met Stakar Ogord van Sylvester Stallone als leider. Nu is Star-Lord van Chris Pratt zo'n beetje de leider, maar ook dat zal vermoedelijk anders zijn na Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Tijdens een Q&A op Instagram beantwoordde regisseur James Gunn heel wat vragen van fans. Ook ging hij in op wat er gaat gebeuren na Vol. 3. Zo zei hij dat deel drie "waarschijnlijk" het laatste deel zal zijn dat hij zal regisseren. Iets dat hij al vaker onderstreepte.

Nieuw team na Vol. 3
Ook denkt Gunn dat het derde deel "waarschijnlijk de laatste zal zijn met het huidige team" om daaraan toe te voegen: "maar je weet het nooit."

Centraal in de eerste twee films staat uiteraard Star-Lord. De aardse A-Hole blijkt in Vol. 2 een zoon te zijn van Ego en te beschikken over enorme krachten. Gunn zei eerder dat hij met Vol. 3 het verhaal van Star-Lord gaat afronden. Vooralsnog lijkt het erop dat dit deel in 2023 in de bioscopen moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair