'Spider-Woman' en 'Madam Web' gaan solo in Sony's Universe of Marvel Characters

De films worden misschien aan elkaar verbonden.

Na Venom, Morbius en Venom 2 moeten er uiteraard meer films verschijnen over Spider-Man personages in het zogeheten Sony's Universe of Marvel Characters. Recent werd duidelijk dat Sony iets wil met de personages Spider-Woman en Madam Web.

Nu meldt Murphy's Multiverse dat beide personages een eigen productie krijgen. Het is nog niet duidelijk of ze een film krijgen, of een serie. Beide projecten worden in ieder geval door Palak Patel geleid, met schrijvers Matt Sazama en Burk Sharpless voor het Madame Web-project.

Alter ego's lijken bekend
In Madame Web zien we naar verluidt alter ego Julia Carpenter, een personage dat in de comics eerst Spider-Woman wordt om later te ontpoppen in Madame Web. Het Spider-Woman-project zal draaien om alter ego Jessica Drew.

Dit gerucht moet volgens Murphy's Multiverse bevestigen dat er dus twee projecten in ontwikkeling zijn en dat het dus niet om één film of serie gaat. Overigens is de kans groot dat de personages elkaar wel tegen gaan komen. De films en series in SUMC moeten ongetwijfeld met elkaar gaan overlappen, zoals de moederfranchise Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm

meest populair