Salma Hayek over reshoots 'The Eternals'

Salma Hayek over reshoots 'The Eternals'

De actrice deelt een foto op Instagram.

Een van de grootste projecten die momenteel stil ligt is de superheldenfilm The Eternals van Marvel. Nu laat actrice Salma Hayek weten dat de kans groot is dat de opnames binnenkort hervat worden.

Nu dat Marvel de Infinity Saga heeft afgerond, is er genoeg plaats voor nieuwe verhalen en personages. Bij The Eternals zullen we dan ook kennis maken met vele nieuwe superhelden, die gespeeld zullen worden door o.a. Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Richard Madden en Kit Harington. Hayek speelt Ajak, de leidster van de groep. Zij liet weten dat, ondanks het feit dat de productie van de film achter de rug is, er nog reshoots plaats moeten vinden, maar dat dit normaal gesproken snel zal gebeuren.

Bericht
De 53-jarige actrice deelde de onderstaande foto op haar Instagram-pagina, waarop ze laat zien dat ze haar haar heeft moeten laten verven voor de geplande reshoots. Hoewel Hayek niet noemt voor welk project het is, kan het alleen maar The Eternals zijn. Het andere project waaraan ze werkt is namelijk The Hitman's Wife's Bodyguard, maar dit heeft ook vertraging opgelopen en er is hier geen sprake van reshoots.



The Eternals reshoots zullen hoogstwaarschijnlijk deze zomer nog plaatsvinden. De film is ook een paar maanden opgeschoven. Oorspronkelijk zou deze te zien zijn in november maar nu zullen we moeten wachten tot februari 2021.

NieuwsFilm

meest populair