3 grote scifi-actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

3 grote scifi-actiefilms die nu gewoon op Netflix staan!

Veel scifi op Netflix met deze drie grote films.

Er staan de nodige scifi-films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie grote scifi-actiefilms die zeker de moeite waard zijn!

Transformers: Age of Extinction (2014)

Regie: Michael Bay | Hoofdrollen: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Jack Reynor, T.J. Miller

Dit vierde deel in de reeks van Michael Bay was een groot succes en introduceerde de dinobots in de franchise. Visueel wordt weer alles uit de kast gehaald en de actiescènes zijn van een hoog niveau. Voor fans van de Transformers-films is dit uiteraard smullen geblazen.



Repo Men (2010)

Regie: Miguel Sapochnik | Hoofdrollen: Carice van Houten, Jude Law, Forest Whitaker, Liev Schreiber

Met een aantal (zeer) grote namen bleek deze scifi-actiethriller geen groot succes aan de box office. Toch is het een aardige film voor tussendoor. Het verhaal gaat over een tijd waarin artificiële organen op krediet gekocht kunnen worden. Kun je de organen niet meer betalen? Dikke pech, want dan komen de Repo Men achter je aan!



Men in Black International (2019)

Regie: F. Gary Gray | Hoofdrollen: Liam Neeson, Chris Hemsworth, Emma Thompson, Tessa Thompson

Na drie films met onder meer Will Smith en Tommy Lee Jones was het tijd voor een spin-off. Met de Thor: Ragnarok-maatjes Chris Hemsworth en Emma Thompson verscheen verleden jaar het wisselend ontvangen Men in Black International. Met veel adrenaline zie je weer een intergalactisch en humorvol avontuur.



NieuwsFilm

meest populair