Brad Pitt's nieuwe liefde (25 jaar jonger) onder vuur

Brad Pitt's nieuwe liefde (25 jaar jonger) onder vuur

De jonge Alia Shawkat krijgt de nodige kritiek te verduren voor een 4 jaar oud interview.

Brad Pitt is alweer een paar jaar gescheiden van Angelina Jolie, maar heeft nu weer een relatie met de 25 jaar jongere actrice Alia Shawkat. Toch krijgt zij sinds een paar dagen flink kritiek te verduren, voor iets wat zij een aantal jaren geleden zei.

Sinds de dood van George Floyd wordt er veel gelet op racisme en verkeerde uitspraken, waaronder ook een interview van Shawkat. Zo gaf zij vier jaar geleden een video-interview waarin ze het woord 'nigga' gebruikt, maar dit wordt haar nu niet in dank afgenomen. Ondanks het feit dat ze een Drake nummer citeerde, vinden fans en critici dat ze het n-woord niet mocht gebruiken, ook niet als citaat van een muzieknummer.

Verontschuldiging
Volgens verschillende media maakte het Pitt ook ietwat ongemakkelijk, aangezien de met een Oscar bekroonde acteur al aan meerdere Black Lives Matter-marsen en protesten heeft meegedaan en zich ook tegen racisme uitsprak.

Shawkat bood dan ook op Twitter haar verontschuldigingen aan: ''Het spijt me voor wat ik heb gezegd en ik draag de volle verantwoordelijkheid. Het was een onbedachtzaam moment, waarvoor ik me schaam en dat nog steeds pijnlijk is''.

Haar volledige tweet is hieronder te lezen.



NieuwsFilm

meest populair