'Alien 5'-script had een heel gaaf idee

'Alien 5'-script had een heel gaaf idee

Misschien komt de film er nog wel gewoon.

Er is tot in de loop van maart gewerkt aan Alien 5. Vandaag vertelt een van de scenaristen, Walter Hill, wat het idee was met het verhaal van de film.

Ondanks dat we al vaak gehoord hebben dat Alien 5 er voorlopig niet gaat komen (vooral sinds Neill Blomkamp zijn plannen in het water zag vallen), wordt er toch zo nu en dan aan de film gewerkt. Actrice Sigourney Weaver bleek maar liefst vijftig pagina's aan verhaal gekregen te hebben. En nu gaat Hill erop in.

Het idee
"Sigourney, zoals ze al sinds het begin is, is te bescheiden gebleken over haar vermogen om het idee voor elkaar te krijgen, namelijk om een verhaal te vertellen dat je doodsbang gaat maken, waarbij we weer een nieuwe Xenomorph de verdoemenis in helpen en wat meer leren over het universum van de Alien-franchise en het lot van het personage Lt. Ellen Ripley."

Hij plaatste bovendien een foto van het script dat hij opgestuurd had. Daar is de tagline In space no one can hear you scream. Gevolgd door een nieuwe: In space no one can hear you dream.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair