Fans van 'Star Wars' en 'Indiana Jones' zijn de meest lastige

Van alle fans die je je maar kan bedenken...

Scenarist David Koepp is al jarenlang de man waar Hollywood zich tot wendt. Hij schreef de scripts van heel wat blockbusters. Denk aan Jurassic Park, Spider-Man en zelfs Mission: Impossible. Maar de beste man weet een ding heel zeker: fans van Lucasfilm zijn de moeilijkste.

Koepp heeft niet alleen ervaring met het lanceren van franchises, maar ook met het voortzetten daarvan. Zo schreef hij ook Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, dat door velen verguisd is. Maar hij laat zich niet makkelijk wegwerken en gaat vrolijk door het schrijven van scenario's.

Moeilijkste fans
Wat Koepp betreft, zijn fans van Lucasfilm-films (dus van Indiana Jones en Star Wars) de moeilijkste fans die je tegen kan komen. "Fans van Lucasfilm zijn bovenal heel erg moeilijk een plezier te doen. Er staat veel druk op, en dat kan je behoorlijk afleiden," aldus Koepp tijdens een interview met ReelBlend.

Hij kreeg hoe dan ook heel veel kritiek op Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull en weet van zijn collega's natuurlijk ook hoe fans moeilijk kunnen doen over de nieuwe Star Wars-trilogie. Gelukkig is het nu niet aan Koepp om Indiana Jones te schrijven, maar aan James Mangold.

NieuwsFilm

meest populair