Enorm mooie maar onheilspellende teaser 'Candyman'

Enorm mooie maar onheilspellende teaser 'Candyman'

De regisseuse deelde de beelden op haar Twitter-pagina.

Regisseuse Nia DaCosta heeft een nieuwe teaser van haar Candyman-sequel gedeeld. Ondanks het feit dat er in de teaser geen beelden van de film in voorkomen, is het toch meer dan de moeite waard om gedeeld te worden!

In een animatievorm, gemaakt door artiest Manuel Cinema en componist Robert Aiki Aubrey Lowe, worden meerdere voorvallen van racisme en politiegeweld getoond, waaronder het oorsprongsverhaal van het titelpersonage zelf. Er wordt o.a. getoond hoe een zwarte man door politieagenten in elkaar geslagen wordt, een zwarte man door een boze menigte vermoord wordt en komt het verhaal van Candyman zelf voorbij.

Teaser
Zo zien we een Afro-Amerikaanse kunstenaar uit de negentiende eeuw, genaamd Daniel Robitaille, die een relatie had met een witte vrouw wier portret hij moest schilderen. Haar vader komt hier echter achter en met een paar anderen folteren en vermoorden ze Robitaille, die daarna in de Candyman verandert.

De teaser, die hieronder te zien is, werd door DaCosta op haar Twitter-pagina gedeeld: ''Candyman gaat over onvrijwillige martelaars: de mensen die ze waren, de symbolen die we er van maken en hoe ons voorgehouden wordt welke monsters ze wel niet geweest moeten zijn''.



NieuwsFilm

meest populair