Teaser trailer 'Zack Snyder's Justice League' toont Darkseid!

Teaser trailer 'Zack Snyder's Justice League' toont Darkseid!

Jason Momoa onthult eerste beelden JL met een blik op Darkseid.

Het duurt nog een tijdje voor Zack Snyder's Justice League op HBO Max verschijnt, maar tot die tijd kunnen we waarschijnlijk heel wat beelden en details online verwachten. En nu heeft Aquaman-acteur Jason Momoa gave beelden onthuld, inclusief de schurk Darkseid!

In de beelden zien we hoe Diana a.k.a. Wonder Woman (Gal Gadot) naar een soort grottekening van Darkseid kijkt. We horen de monoloog over bellen van Lex Luthor (Jesse Eisenberg), dat we eerder in een van de trailers te horen kregen. Als laatste is er een blik op Darkseid in levenden lijve, op een slagveld.


Eerste beelden uit Zack Snyder's Justice League!
"Het beste van Aquaman zijn is dat Zack Synder mij heeft gemaakt, dus ik krijg alle geweldige beelden als eerste te zien. @hbomax #releasethesnydercut #DCFanDome Hier is een eerste blik op de Justice League van Zack Snyder. cheeeehuuuuuuuuu aloha j," aldus Mamoa via Instagram, met daarbij onderstaande beelden!


Meer tijdens DC FanDome
Over zo'n twee maanden kunnen we nog veel meer nieuws verwachten over Zack Snyder's Justice League, aangezien de film onderdeel is van DC FanDome, op 22 augustus. Dit werd bevestigd door regisseur Zack Snyder.



NieuwsFilm

meest populair