Christopher Nolan legt 'Time Inversion' in 'Tenet' uit!

Christopher Nolan legt 'Time Inversion' in 'Tenet' uit!

Tijdinversie... Wat moet dat betekenen?

Met nog ruim een maand te gaan tot misschien wel dé zomerblockbuster van 2020 wordt er steeds meer duidelijk over Tenet, de volgende film van Christopher Nolan. Nu is er iets meer bekend over "Time Inversion" en een mysterieus personage.

"Deze film is geen tijdreisfilm. Het gaat over tijd en de verschillende manieren waarop tijd kan functioneren. Niet om een natuurkundeles te volgen, maar inversie is het idee van materiaal waarvan de entropie omgekeerd is, dus het draait achteruit door de tijd, ten opzichte van ons," aldus Nolan over het vage gegeven "Time Inversion" in Tenet, tegenover EW.

Mysterieus personage van Aaron Taylor-Johnson
In de trailers zagen we al veel acteurs voorbijkomen. Wie we nog amper zagen is Aaron Taylor-Johnson. Nolan over zijn personage:


"Aaron Taylor-Johnson zit inderdaad in de film. Hij is een belangrijk onderdeel van de film. Ja, er zijn geen foto's van hem, dit is waar. Hij zat heel kort in de tweede trailer. Hij is volkomen onherkenbaar. Er gebeuren allerlei dingen gedurende de film en die we niet willen bederven voor mensen."

Vanaf 30 juli draait Tenet in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder nogmaals die tweede trailer! Ga jij gelijk heen?



NieuwsFilm

meest populair