Algemeen

Spike Lee's 'Da 5 Bloods' had andere hoofdrolspelers op het oog

Het zijn wel wat oude bekenden...

door Niels van Arkel om 14:10 in Algemeen
De succesvolle Netflix-release Da 5 Bloods is zo succesvol geworden mede door de sterke cast. Voornamelijk de rol van Delroy Lindo springt daarbij in het oog.

Nu blijkt dat de cast van de succesvolle Spike Lee-film er heel anders uit had kunnen zien. Dat blijkt uit een interview van Collider met Giancarlo Esposito.

Samuel L. Jackson
De acteur verklapt namelijk dat in eerste instantie de gerenommeerde acteurs Samuel L. Jackson, Denzel Washington en hijzelf in de running waren voor de hoofdrollen.

Daarnaast zou Lee John David Washington (door Esposito benoemd als "Denzel's zoon") op het oog hebben gehad voor de rol die nu wordt ingevuld door Jonathan Majors.

Schema's
Maar waarom ging dat nu niet door? Ook daar heeft Esposito een antwoord op: "Er was een vertraging in de opnames en Spike wilde dat we allemaal de hele tijd op de set waren. Dat lukte gewoon bij niemand. Ik was bijvoorbeeld nog bezig met Better Call Saul en Godfather of Harlem. Het was zo moeilijk voor mij om nee te zegen tegen deze film."Da 5 Bloods is nu te zien op Netflix.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair