3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Post (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tom Hanks, Meryl Streep, Bob Odenkirk, e.a.
Het is 1971. Katharine Graham, de eerste vrouwelijke krantenuitgever van de Verenigde Staten, komt samen met de redactie van The Washington Post voor een lastige keuze te staan wanneer onderzoeksjournalisten geheime overheidsdocumenten over de Vietnamoorlog in handen krijgen. De inhoud van de papieren is ontzettend gevoelig en het publiceren ervan dus uiterst riskant.

Mission: Impossible - Fallout (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, e.a.
Geheim agent Ethan Hunt en zijn team worden na een mislukte missie gedwongen om samen te werken met de CIA. In een race tegen de klok moeten de agenten een terroristische organisatie, die met nucleaire wapens een nieuwe wereldorde wil creëren, zien te stoppen voordat het te laat is.

Teen Titans GO! To the Movies (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Horvath en Peter Rida Michail | Cast: Scott Menville, Greg Cipes, Tara Strong, e.a.
De Teen Titans voelen zich buitengesloten van de superheldenfilmrage. Teamcaptain Robin is vastberaden om hier verandering in te brengen: het is tijd dat de Teen Titans een eigen Hollywoodfilm krijgen. Superschurk Slade gooit echter roet in het eten. Hij wist de groep drastisch te misleiden en is er nu op uit om de macht op aarde over te nemen.

NieuwsFilm

meest populair