Indiana Jones-schrijver David Koepp zegt dat het wel goed komt met het vijfde deel

Indiana Jones-schrijver David Koepp zegt dat het wel goed komt met het vijfde deel

Met James Mangold als regisseur kan het volgens Koepp niet misgaan!

Het heeft lange tijd geduurd voordat er eindelijk wat duidelijkheid kwam wat betreft Indiana Jones 5. De film heeft meerdere tegenslagen gekend en natuurlijk helpt de coronacrisis niet bepaald mee. Schrijver David Koepp, die aan meerdere Indiana Jones-films heeft gewerkt, laat echter weten dat het allemaal in orde komt met James Mangold als regisseur.

Het project werd namelijk al aangekondigd in 2016. Toen werd nog gezegd dat Steven Spielberg de regie voor zijn rekening zou nemen. Ook zou Koepp terugkeren, maar beide mannen zagen hier uiteindelijk vanaf. Nu is het aan Mangold, o.a. bekend van Logan, om er iets moois van te maken. Buiten de regie neemt hij ook het script voor zijn rekening.

Komt in orde
Koepp gaf laatst een interview om zijn nieuwe film, You Should Have Left, te promoten. Tijdens dit gesprek liet hij zich ook uit over het vijfde Indiana Jones-deel: ''Het is extreem lastig een Indiana Jones film te maken. Het is zo moeilijk omdat de verwachtingen heel hoog zijn. De eerste en derde film in de franchise zijn extreem geliefd, dus de lat ligt hoog''.

''Ik wilde nog graag een keer terugkeren, samen met Steven, maar het kwam er helaas niet van. Zo gaat het nou eenmaal soms in de filmwereld. Maar als het komt van het vijfde deel, is James Mangold de perfecte kandidaat. Hij leverde al ongelooflijk knap werk met Logan en ik weet zeker dat hij de juiste regisseur is voor deze taak''.

NieuwsFilm

meest populair