Verhaal 'Tenet' draait om iets erger dan een nucleaire holocaust

Verhaal 'Tenet' draait om iets erger dan een nucleaire holocaust

De mensheid heeft een heel groot probleem in de film.

Vandaag vertelt acteur Kenneth Branagh weer over zijn rol in Christopher Nolans Tenet. Waar hij eerder vertelde over hoe hij niet zeker is van de rol die hij speelt, laat hij nu meer weten over de problemen waar de film om draait.

Eerst was het gerucht dat Tenet een tijdreisverhaal zou vertellen en dat de mensheid op het punt van een grote kernoorlog zou staan. Maar dankzij een interview met Entertainment Weekly, weten we nu dat er een veel grote probleem is in de film.

Wereldwijde bedreiging
"Het is een spionagefilm die draait om een grote bedreiging voor de wereld," aldus Branagh. "Een nucleaire holocaust is niet de grootste ramp die de mensheid zou kunnen meemaken. Tenet gaat over een nog veel ergere mogelijkheid, en dat verhaal wordt verteld in een bijzondere behandeling van tijd die past binnen Chris Nolans interesse, zoals hij al liet zien met Memento, maar ook Interstellar en Inception."

Daarmee klinkt het dus als een behoorlijk heftige film. Van de cast weten we bovendien dat het plot behoorlijk ingewikkeld kan zijn, dus waarschijnlijk zit er nog veel meer in de film dan wat Branagh nu vertelt.

NieuwsFilm

meest populair