Algemeen

Actrice Bryce Dallas: "Jurassic World: Dominion wordt buitengewoon!"

Actrice Bryce Dallas Howard vertelt over de film.

door Jim Pedd om 06:33 in Algemeen
Het scenario van Jurassic World: Dominion is geweldig en opwindend, vertelt Bryce Dallas Howard. De actrice vertelde tijdens een interview met Collider over het scenario voor deze derde film in de franchise.

Howard kijkt er heel erg naar uit om weer aan de slag te mogen met de opnames. Dat doet ze alleen al omdat het scenario zo cool is. Tijdens het interview met Collider vertelde ze hoe ze het vond, toen ze het voor het eerst gelezen had.

Geweldig en opwindend
"Het script was geweldig, het was zo opwindend om het te lezen. Mijn echtgenoot mocht het ook lezen, Colin [Trevorrow] zei zoiets van: 'Ja, jij en Seth mogen het lezen', en we vonden het echt buitengewoon. Het was echt opwindend, omdat we het zo gaaf vonden dat alles bij elkaar komt."

Dat alles bij elkaar komt, moge duidelijk zijn als je kijkt naar wie er allemaal in de film zitten naast Bryce Dallas Howard. Ook acteur Chris Pratt zit erin, en zij worden vergezeld door onder meer Omar Sy als Barry Sembène en Jake Johnson als Lowery Cruthers. Maar ook keren deze oorspronkelijke sterren terug: Sam Neill (Dr. Alan Grant) als Laura Dern (Dr. Ellie Sattler) én Jeff Goldblum (Dr. Ian Malcolm).

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

HarryHole

Avatar

Welke acteur zou niet zeggen dat het script van zijn/haar film vol superlatieven zit? Dat is toch totaal geen indicatie voor een goede film? Daarnaast is het een formulefilm in een uitgemolken franchise. Of gaan de dino's dit keer winnen?

Pascal08

Avatar

Realisme is wat de eerste zo mooi maakte.
De laatste die ik zag reden de gasten rond in een glazen bol en werkte de held samen met raptor uitzendkrachten die de mensen hielpen...

Coola

Avatar

Jammer genoeg nog lang wachten op deze film. Maar heb er wel zin in. De weg die ze met fallen kingdom ingeslagen zijn is imho heel erg interessant.

Decepticon

Avatar

Ze moeten de stap durven maken naar Dino Riders!

Artificialis

Avatar

Misschien kan de raptor dit keer een Marvel-kostuum aan...

NieuwsFilm