Disney+ is niet langer gratis te proberen

Disney+ is niet langer gratis te proberen

Men stopt ineens met de proefperiode.

Disney+ is ermee gestopt om een gratis proefperiode aan te bieden aan nieuwe abonnees. Voorheen bood Disney mensen zeven dagen gratis dienst aan, maar dat stopt nu dus.

Dat meldt de Franse site Numerama. Nergens op de site kan je meer de functie vinden, dus daarmee lijkt het erop dat mensen dus meteen moeten betalen om binnen te komen. Waarom die keuze precies gemaakt is, is onduidelijk, maar het is wel logisch. Disney lanceert op 3 juli namelijk de Broadway-versie van Hamilton, waar veel naar uitgekeken wordt.

Continue verbeteringen
In een statement tegenover The Verge laat Disney weten dat het "continu proeven en evaluaties uitvoert met verschillende marketing en aanbiedingen om Disney+ te laten groeien. De dienst wordt aangeboden voor een aantrekkelijke prijs en wij geloven dat het op zichzelf een interessant aanbod heeft."

Disney+ verzamelde in de maanden sinds zijn release in november vorig jaar, al 50 miljoen abonnees. Dat zullen er nog veel meer worden, want de streamingdienst is nog lang niet overal beschikbaar.

NieuwsFilm

meest populair