Blu-ray spelers van Samsung stoppen er opeens mee

Blu-ray spelers van Samsung stoppen er opeens mee

Maar modern is een fysieke speler eigenlijk nog?

Blu-ray spelers zullen waarschijnlijk snel verleden tijd zijn. Vele grote merken zijn al gestopt met de productie van de spelers en door de streaming en Video on demand zullen ook steeds meer consumenten afscheid nemen van 'een film in een doosje'. Eigenlijk vergelijkbaar met het grotendeels verdwijnen van cd's.

Maar er zijn uiteraard nog genoeg liefhebbers van films en series op Blu-ray. Ondanks dat de beeldkwaliteit van streaming steeds beter wordt, is de weergave via een (4K) Blu-ray schijf nog altijd (stukken) beter. Afgelopen weekend schrokken heel wat eigenaren van een Samsung Blu-ray speler zich rot.

Blu-ray spelers van Samsung in error
Via ZDNet wordt duidelijk dat veel mensen een error ervoeren met hun Blu-ray speler van Samsung. Door vermoedelijk een update zouden de apparaten in een eindeloze rebootstand komen te staan. Maar er waren meer issues.

Samsung heeft al gereageerd via het ZDNet-forum. "We zijn ervan op de hoogte dat klanten problemen hebben met het opstarten van sommige Blu-Ray-spelers en we onderzoeken dit verder. We zullen een update hier in deze thread plaatsen wanneer we meer informatie hebben," aldus een communitymanager van Samsung.

Heb jij problemen ervaren, mocht je een Blu-ray speler van Samsung in de thuisbioscoop hebben staan?

NieuwsFilm

meest populair