Toch onverwachte heropnames voor 'Dune' in Hongarije

Toch onverwachte heropnames voor 'Dune' in Hongarije

En wat betekent dit voor het beruchte budget?

DEADLINE weet te melden dat de cast en crew van Dune van plan zijn terug te gaan naar Boedapest voor reshoots voor de film van Denis Villeneuve. Vorig jaar juli werden de eerste opnames beëindigd.

Hoewel het niet ongebruikelijk is voor grote blockbusters als Dune om extra materiaal te draaien en deze geen vertraging zullen veroorzaken, is het wel opmerkelijk gezien de release in december. Hoofdrolspeler Oscar Isaac bevestigde het nieuws in een videogesprek en zei er geruststellend bij dat er geen problemen zijn voor de al bestaande beelden:

"We gaan medio augustus verder en het ziet er al fantastisch uit. Klinkt allemaal wild en spannend, maar dat gebeurde bij 'Star Wars' ook en we hebben de benodigde corona-veiligheidsmaatregelen getroffen".

Budget
Dé grote vraag onder FT-gebruikers is al maanden: Hoe hoog is het budget? Daar is nog steeds geen antwoord op, maar de heropnames wijzen er wel op dat er flink wat extra centen in het project gepompt worden, dus het zal een behoorlijk eindbedrag zijn in totaal.

DEADLINE heeft contact gezocht met Warner Bros. en Legendary Pictures voor commentaar, maar beiden hebben nog niet gereageerd.

NieuwsFilm

meest populair