Derde 'Mamma Mia' mét nieuwe muziek van ABBA in de maak

Derde 'Mamma Mia' mét nieuwe muziek van ABBA in de maak

Het zou zomaar kunnen dat de film snel te zien is.

Al bijgekomen van Mamma Mia! Here We Go Again? Gelukkig, want je kan je nu voorbereiden op nog een film. Producent Judy Craymer laat weten dat er gedacht wordt over een derde film, wederom met nieuwe muziek van de band ABBA.

De twee Mamma Mia-musicalfilms waren allebei een groot succes. Zowel critici als het publiek zijn dol op de films en nu wordt er blijkbaar hard nagedacht over een derde film. Gezien de ontvangst is dat niet heel gek.

Derde film
Craymer sprak met de Daily Mail en vertelde dat er [i]"op een dag nog een film komt, want het is echt bedoeld als een trilogie." Volgens haar wil filmstudio "Universal dat ook heel graag". Het was ook de bedoeling om daarmee van start te gaan, maar toen sloeg het coronavirus toe.

Het was voor de derde film de bedoeling dat bandleden Benny Andersson en Bjorn Ulvaeus ook speciaal "vier nieuwe liedjes" zouden maken. Wellicht zal dat nog gewoon doorgaan als het eenmaal zo ver is. Waar de derde film over zou kunnen gaan is nog onduidelijk.

De eerste film draait om Sophie en haar moeder Donna, terwijl Sophie uit probeert te vogelen wie haar echte vader is, voor haar huwelijk. De tweede film laat meer zien overr het achtergrondvehraal van Donna.

NieuwsFilm

meest populair