Christopher Nolan geeft bijzonder vage hints over 'Tenet'

Christopher Nolan geeft bijzonder vage hints over 'Tenet'

Hij praat alleen maar in mysteries.

Regisseur Christopher Nolan is er nu helemaal klaar voor om meer te onthullen over Tenet. Na maanden die zich lieten kenmerken door een oorverdovende stilte en enkel mysterieuze trailers, leren we nu langzaamaan iets meer.

De film wordt in elk geval erg complex en volgt het personage van John David Washington, die simpelweg Protagonist heet. Hij moet een grote, mensheid-beëindigende gebeurtenis zien te voorkomen. Nolan vertelt nu iets meer over het personage van Robert Pattinson.

Mogelijk Neil
Nolan vertelde allereerst dat Pattinson mogelijk een personage speelt dat Neil heet. "We denken dat hij misschien Neil heet. Maar je weet het nooit helemaal zeker, met al die identiteiten."

Het personage is iemand die nogal gedurfde dingen doet, "en werkt binnen de schaduwwereld van mensen in verschillende geheime diensten". Dat past binnen wat we al zagen in diverse trailers, waarin Pattinson lijkt samen te werken met Washington.

En dat hij gedurfde dingen doet weten we natuurlijk al; hij stelt in een van de trailers voor om een vliegtuig te laten crashen.

NieuwsFilm

meest populair