'Justice League' toont aan: Warner Bros. en DC luisteren naar de fans

'Justice League' toont aan: Warner Bros. en DC luisteren naar de fans

Dat vindt de baas van HBO Max.

Warner Bros. luistert nu echt naar fans van DC Comics. Dat stelt HBO Maxbaas Sandra Dewey, die tijdens een interview op de Cannes Virtual Marche aan de tand gevoeld werd over de Justice League-versie van Zack Snyder.

Volgens Dewey komt de filmversie begin 2021 uit op de streamingdienst. En hoewel ze geen details wilde geven over het verhaal of over de voortgang van het project, had ze wel een belangrijke opmerking te maken. Dewey vindt namelijk dat nu echt aangetoond is dat Warner en HBO luisteren naar de fans en hen heel bewust geven wat ze willen.

Snyder Cut
De Snyder Cut van Justice League zit er eigenlijk al heel lang aan te komen. Al sinds Snyder opstapte bij de productie, en bleek dat er weinig overbleef van zijn idee voor het project, vragen fans om de Snyder Cut. Eerder dit jaar werd er eindelijk groen licht gegeven.

Het is nog niet zeker of het geheel als film of als miniserie wordt vrijgegeven. Tijdens de DC FanDome verwachten we aankondigingen en onthullingen. Dat zal dan op 22 augustus zijn.

NieuwsFilm

meest populair