Video

Dodelijke sluipmoordenaar Jessica Chastain in bikkelharde trailer 'Ava'

Ook met de grote namen Colin Farrell en John Malkovich.

door Bram de Groot om 11:06 in Video
Alweer een flinke tijd geleden zagen we een eerste bloederige foto van actrice Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, Interstellar) en nu zien we waarom ze er zo uitzag. Hieronder de trailer voor de film Ava waarin Chastain een bikkelharde sluipmoordenaar speelt!

In het actiedramafilm Ava van Tate Taylor (The Help, The Girl on the Train) zijn er meer grote namen te zien. Wat te denken van Colin Farrell (The Lobster, Seven Psychopaths), John Malkovich (Deepwater Horizon, In the Line of Fire), Geena Davis (The Accidental Tourist, Thelma and Louise) en Common (The Hate U Give, Selma). Hieronder de eerste beelden!


Ava: Dodelijk sexy huurmoordenaar
In Ava speelt Chastain de dodelijke huurmoordenaar Ava die voor een black ops-organisatie werkt en de wereld rondreist om high profile-moordaanslagen te plegen. Wanneer een klus flink verkeerd afloopt, wordt ze gedwongen te vechten voor haar eigen leven.

Ava moet op 15 oktober in de Nederlandse bioscopen debuteren. Hieronder het affiche voor de film!4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ik heb het idee zojuist een samenvatting van de film gezien te hebben in chronologische volgorde.
Lijkt me niet veel soeps.

Kridikaster

Avatar

alleen voor de acteurs...

Draven

Avatar

Misschien wat leuke John Wick-achtige acties. Het verhaal heeft ook raakpunten daarmee lijkt het. Ik denk dat ik deze wel kijk als hij naar een streamingdienstje komt. Ik denk niet dat ik er de bioscoop voor in duik.

noah81

Avatar

Sjongejonge, leek me wel een leuk filmpje maar de trailer geeft de hele film al weg.

NieuwsFilm