Gamers opgelet: nostalgische trailer computerspel-ode 'Max Reload and the Nether Blasters'

Gamers opgelet: nostalgische trailer computerspel-ode 'Max Reload and the Nether Blasters'

Wellicht iets voor fans van 'Scott Pilgrim vs. the World' (2010)?

Er is weer een nieuwe nostalgische fantasy-avonturenfilm rondom computerspelletjes op komst: Max Reload & The Nether Blasters. Het verhaal volgt een jongen die in een gamewinkel werkt en per ongeluk het kwaad uit een vervloekt spel vrijlaat, en vervolgens samen met z'n beste vrienden de wereld moet redden. Check snel de trailer en poster.


Max Jenkins stelt niet zo veel voor met zijn baantje in een lokale gamewinkel, maar hier komt snel verandering in wanneer hij per ongeluk de krachten van het kwaad uit het vervloekte spel Colecovision loslaat.

Game over
Samen met zijn beste vrienden Reggie en Lizalong en old-school game-goeroes Eugene Wylder en Barton Grabowski, moet Max erachter komen hoe ze dit kwaad kunnen verslaan, voordat het 'game over' is voor de mensheid.

​De cast bestaat uit Tom Plumley, Joey Morgan, Hassie Harrison, Greg Grunberg, Joseph Reitman, Lin Shaye, Martin Kove, Wil Wheaton en er is zelfs een rolletje voor Kevin Smith (Clerks, Mallrats).

Max Reload & The Nether Blasters is "een liefdesbrief aan gamen, retro-nostalgie en de heerlijk belachelijke verhaallijnen van avonturenfilms uit de jaren tachtig." De film, geregisseerd door Scott Conditt en Jeremy Tremp, draait vanaf 7 augustus in de States.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair