Paul Rudd over zijn 'controversiële' casting als Ant-Man

Paul Rudd over zijn 'controversiële' casting als Ant-Man

Niet iedereen zag het zitten.

Paul Rudd is al jarenlang een van de grote gezichten van Marvel. In 2015 speelde hij voor de eerste keer Ant-Man en keerde daarna nog drie keer terug als de geliefde superheld. Ondanks dat hij als vertolker van deze superheld goed scoorde en nu een belangrijke rol heeft in het MCU, was niet iedereen overtuigd van de keuze van Rudd als Ant-Man. Dit laat de acteur nu weten.

Zo zei Rudd dat de nodige mensen Ant-Man maar een rare en onbelangrijke superheld vonden en dat hij niet de geschikte man voor de rol was: ''Toen ik in begin werd gevraagd wat nu eigenlijk de superpowers van Ant-Man zijn, zei ik: ''Hij kan zo klein worden als een mier, maar blijft altijd sterk. Hij kan ook mieren controlen en met ze communiceren''. Iedereen begon dan altijd te lachen''.

Casting
Ook vonden sommigen dat Rudd niet echt een superhelden-uitstraling en uiterlijk heeft: ''Mensen denken niet aan mij als je het hebt over een superheld. Ik wilde een superheld spelen, maar eigenlijk is mijn personage ook heel gewoon. Ik vond het geweldig om te doen, in een keer bevindt hij zich in de superhelden-wereld zonder dat hij hier echt iets over te zeggen heeft. Hij moet hierin zijn weg zoeken en ik denk dat de meeste mensen zich daar wel in kunnen vinden''.

NieuwsFilm

meest populair