Celebrity

Keiharde uithaal in nieuw boek: "Harry is te zwak om Meghan te dumpen"

Schrijfster Lady Colin Campbell komt met een hoop spraakmakende details naar buiten over het leven van het koninklijke echtpaar.

door FilmTotaal om 17:00 in Celebrity
Het deze week in de winkels verschenen boek Meghan & Harry: The Real Story van de Britse schrijfster Lady Colin Campbell maakt in binnen- en buitenland de tongen los. De inhoud van het boek is namelijk niet bepaald mals: het koninklijke echtpaar krijgt het zwaar te verduren.

Meghan & Harry: The Real Story staat vol met spraakmakende beweringen. Zo schrijft Campbell dat het huwelijk van Harry en Meghan gedoemd is om te mislukken en dat Harry te zwak is om haar te verlaten. Campbell heeft al met al weinig goede woorden over voor Harry en Meghan. In haar boek omschrijft ze de hertogin van Sussex als 'onbeleefd' en noemt ze haar 'niet de intelligentste'.

Royaltydeskundige Justine Marcella adviseert lezers vooral niet teveel waarde te hechten aan de roddelbundel. "Campbell claimt familie van Meghan over de vloer te hebben gehad en veel bronnen binnen het koninklijke huis te hebben, maar daar worden toch wel vraagtekens bijgezet", reageert zij tegenover WNL.

Het lijkt er dan ook eerder op dat Campbell vooral een hoop ophef heeft willen veroorzaken om de verkoopcijfers van haar broddelwerk op te krikken.

Hoewel Harry en Meghan zelf niet gereageerd hebben op het verschijnen van het boek, bestaat de kans wel dat het stel juridische acties tegen roddelkoningin Campbell gaat ondernemen. Dat deden zij immers ook tegen enkele Britse roddelmedia die doelbewust valse leugens over hen verspreidden om hun imago te beschadigen.

NieuwsFilm

meest populair