Fans willen na 'Snyder Cut' nu ook een Batman-film van Ben Affleck

Fans willen na 'Snyder Cut' nu ook een Batman-film van Ben Affleck

Keert The Batfleck straks terug?

Fans hopen eigenlijk nog dat Ben Affleck terug zal keren als Batman in het DCEU. Eerder dit jaar slaagden fans erin om Warner Bros. te overtuigen om de Snyder Cut van Justice League alsnog uit te brengen. En nu hopen ze ook de terugkeer van Ben Affleck als Batman te bewerkstelligen.

Nu de Snyder Cut van Justice League er ook echt gaat komen, hopen fans dat de visie van Ben Affleck op Batman ook tot leven gebracht kan worden. Fans willen graag dat Affleck terugkeert voor streamingdienst HBO Max. Dat zou dan anders zijn dan de Snyder Cut van Justice League.

Volwaardige film
Ben Affleck werkte lang aan een eigen film als Batman. Die ging nooit in productie, omdat Affleck naar eigen zeggen nooit tevreden was met het verhaal. Uiteindelijk stapte hij op en werd hij als regisseur vervangen door Matt Reeves en als acteur door Robert Pattinson.

Mocht Warner Bros. overstag gaan en een Affleck-film met Batman uitbrengen, dan is dat iets heel anders dan gewoon de Snyder Cut uitbrengen. In dat laatste geval ging het om een film die deels af was, op wat visuele effecten na.









NieuwsFilm

meest populair