Video

Prachtige teaser trailer 'Soul'!

Van Pixar verschijnt eind november hun tweede film van 2020.

door Bram de Groot om 17:55 in Video
Eerder dit jaar verscheen van Pixar het elfenavontuur Onward. Met een productiebudget van minimaal $175 miljoen en stemmen van Tom Holland en Chris Pratt kwam de film door de wereldwijde lockdown niet verder dan een mondiale box office opbrengst van zo'n $100 miljoen.

Ruim een week geleden had eigenlijk Pixars Soul in de Noord-Amerikaanse bioscopen verschijnen. Uiteraard werd deze twee Pixar-film in 2020 al lang daarvoor vertraagd, tot in november.

Nu heeft de animatiedochter van Walt Disney een nieuwe, prachtige teaser trailer onthuld om mensen voor een twee keer warm te laten lopen voor de nieuwste film van regisseur Pete Docter.


Video: Finding Soul
Ook plaatste Pixar een online panel dat plaatsvond tijdens het Essence Festival op YouTube, waarin het team achter de film met elkaar praat over wat ze hebben gerealiseerd. Hieronder die video, met de titel Finding Soul. De complete film staat gepland voor 25 november. Kijk jij al uit naar deze ogenschijnlijke animatietopper?7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Het mens gedeelte ziet er in ieder geval goed uit. Benieuwd of de rest me ook weet te boeien, maar daar ga ik wel van uit.

kokkie2505

Avatar

Deze ziet er prachtig uit. Ik ben benieuwd

Decepticon

Avatar

De teaser wekt mijn interesse niet, dat deed de teaser van Onward ook al niet, maar Onward vind ik heel erg leuk en goed.
Ik blijf altijd benieuwd naar een nieuwe Pixar.
Maar het lijkt imo alsof de marketing afdeling van Pixar niet weet wat ze moeten laten zien.

John_Mor

Avatar

Voor mij lijkt het alsof ze gewoon meegaan met de actualiteit terwijl pixar stond voor fantasie en een uitweg ver weg van de realiteit... Onward was zeker niet slecht maar zelfs ik als fantasylover had een beetje dubbel gevoel. Wellicht andere mannen dan vroeger aan de top met andere opvattingen?

aspers

Avatar

@Deception, Ik kan mij wel vinden in jouw reactie. Ben groot fan van Pixar, hun films hebben in mijn ogen een ander niveau dan de zoveelste animatie blockbuster. Maar de promo's draaien vaak om het verhaal heen en laten niet de kern van de film zien. Lijkt een bewuste keuze, maar daardoor vaak niet voor de massa (hoewel de meeste Pixar's het toch erg goed doen).

Onward vond ik geniaal. Prachtig hoe alles op z'n plek viel.

leidenaar

Avatar

aspers "Maar de promo's draaien vaak om het verhaal heen en laten niet de kern van de film zien. Lijkt een bewuste keuze, maar daardoor vaak niet voor de massa (hoewel de meeste Pixar's het toch erg goed doen)"


Praat normaal joh. Dit zijn kinderfilms. ‘Kern van de film in een trailer’, ‘massa’. Wat een gezever. Leuk dat jij als ‘volwassene’(als we jouw paspoort mogen geloven neem ik aan) nog zoiets kijkt maar trailers worden niet gemaakt voor adults die nog gek zijn op K3 en tekenfilms.
Prima als ik met mijn kids naar zo’n film ga en soms ook geen straf als het lichtelijk vermakelijk is maar ik zie al voor me dat ik zonder kids met mijn vrouw een tekenfilm ga kijken op zondagavond.

Master Of Films

Avatar

aspers "Ben groot fan van Pixar, hun films hebben in mijn ogen een ander niveau dan de zoveelste animatie blockbuster."
Nou de Cars trilogie is niet anders dan animaties wat je op Nick Jr. ziet.

NieuwsFilm

meest populair