"Krankzinnig dat mensen een 'Terminator: Dark Fate'-vervolg willen"

"Krankzinnig dat mensen een 'Terminator: Dark Fate'-vervolg willen"

Actrice Mackenzie Davis verbaasd over de vraag om een Dark Fate-opvolger.

Verleden jaar verscheen Terminator: Dark Fate in de wereldwijde bioscoopzalen en deze zesde film in de reeks was zeker niet geliefd bij de fans. Ook het bioscooppubliek liet de film links liggen. Het nieuwe directe vervolg op T2 (1991) noteerde zelfs zwakker dan het gekraakte Terminator Genisys uit 2015.

In Dark Fate werd Mackenzie Davis als het nieuwe personage Grace Harper geïntroduceerd. De actrice kan zich niet voorstellen dat mensen nu vragen om een vervolg of een nieuw deel in de reeks. In gesprek met NME zei ze:


"Ik hou echt van de film en ik ben zo trots op wat we hebben gemaakt, maar er was geen vraag naar in de bioscoop en om te denken dat er nu een vraag zou zijn naar een zevende film is nogal krankzinnig. Je moet gewoon letten op wat het publiek wil - en ze willen nieuwe dingen, en ik wil nieuwe dingen."

Niet de enige
Eerder zei Linda Hamilton (Sarah Connor) niet te geloven in meer Terminator-films. Een vervolg op Dark Fate is dus moeilijk voor te stellen, net als iedere andere reboot, remake, vervolg, prequel, interquel, requel, midquel of wat voor type Terminator-film dan ook. Of sta jij wel te springen om een volgende Terminator?



NieuwsFilm

meest populair