Algemeen

"Krankzinnig dat mensen een 'Terminator: Dark Fate'-vervolg willen"

Actrice Mackenzie Davis verbaasd over de vraag om een Dark Fate-opvolger.

door Bram de Groot om 08:24 in Algemeen
Verleden jaar verscheen Terminator: Dark Fate in de wereldwijde bioscoopzalen en deze zesde film in de reeks was zeker niet geliefd bij de fans. Ook het bioscooppubliek liet de film links liggen. Het nieuwe directe vervolg op T2 (1991) noteerde zelfs zwakker dan het gekraakte Terminator Genisys uit 2015.

In Dark Fate werd Mackenzie Davis als het nieuwe personage Grace Harper geïntroduceerd. De actrice kan zich niet voorstellen dat mensen nu vragen om een vervolg of een nieuw deel in de reeks. In gesprek met NME zei ze:


"Ik hou echt van de film en ik ben zo trots op wat we hebben gemaakt, maar er was geen vraag naar in de bioscoop en om te denken dat er nu een vraag zou zijn naar een zevende film is nogal krankzinnig. Je moet gewoon letten op wat het publiek wil - en ze willen nieuwe dingen, en ik wil nieuwe dingen."

Niet de enige
Eerder zei Linda Hamilton (Sarah Connor) niet te geloven in meer Terminator-films. Een vervolg op Dark Fate is dus moeilijk voor te stellen, net als iedere andere reboot, remake, vervolg, prequel, interquel, requel, midquel of wat voor type Terminator-film dan ook. Of sta jij wel te springen om een volgende Terminator?22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

De laatste delen zijn om te janken, maar natuurlijk sta ik te springen om een Terminator film met het niveau van deel 2.
Ik snap dat dit een illusie is.

RoberPaulsen

Avatar

Ze hebben teveel dicht bij T2 willen blijven, waardoor er veel gekopieerd werd. En dan wordt de film onvermijdelijk vergeleken met die briljante film en dat ge je nooit winnen.
Het is eigenlijk onbegrijpelijk dat ze van deze franchise zo weinig goeds kunnen maken.

adofmirosch

Avatar

Laat nog maar een nieuwe film komen! Vond zelfs de vorige drie delen wel hun leuke dingen hebben. Maar zo goed als de eerste twee word het nooit meer.
Maar laat de politieke onzin achterwegen.

Master Of Films

Avatar

Eens met RoberPaulsen & adofmirosch. Smiley face
Deel 2 heeft een prima einde, waardoor je andere T films kan negeren. De enige T sequel die van mij een free pass kan krijgen is Terminator Salvation. De executie van die film is niet geweldig. Toch wil ik niet uitsluiten dat het een slechte film is geworden. Salvation staat bovenaan Deep Fake, Genisys & Rise of the Machines.

Zo is Salvation geen kopie van deel 1 en 2. Het is tevens een prequel en een sequel. Deze film focust meer op John Connor en het verzet tegen Skynet. Een periode dat bij de andere sequel films iedere keer onbelicht is geworden. Met als dieptepunt Deep Fake. Welke idioot volgt Dani Ramos nou toch. De speech waarmee deze onderdeur geeft is zo tenenkrommend slecht en ongeloofwaardig. De dialoog is cliché. Natalia Reyes is niet ouder gemaakt, waardoor ze nog steeds als een 15 jarige eruit ziet. Tevens kan Reyes met 0,0 charisma haar verzet speech totaal niet overbrengen.

And...Action

Avatar

Misschien leuke wending als er een groep terminators zich distantieert van de rest en dan de mensheid gaat beschermen tegen de kwaadaardige terminators waarvan één van hun wordt gezien als hun leider vanwege o.a. zijn morele waarden zodat ze zich kunnen verenigen. Maar om onopvallend te blijven kunnen ze zich snel veranderen in een voertuig naar keuze.

Overlord

Avatar

Linda Hammilton was top in deel 1 en 2 maar acteerde zo verschrikkelijk slecht in het laatste deel.
Echt heel jammer.
Spijtig dat als het nieuwe er af is na de eerste 2 delen ( 3 vond ik ook niet heel slecht op het casten van John Connor na ) er niets origineels meer verzonnen wordt.
Opa Terminator met zijn gezin was ook geen briljant idee.

chefry1983

Avatar

Ik heb de film nog steeds niet gezien. Maar genysis heb ik wel gezien en die vond ik echt om te janken. Jammer dat bioscopen niet aan niet goed geld terug garantie doen

baron nostalgia

Avatar

Alleen als james Cameron de regi op zich neemt

TheWatcher

Avatar

Wat betteft Salvation, sluit ik mij aan bij MoF, maar voor de rest heb ik er weinig hoop in dat er nieuw leven ingeblazen kan worden, zoals Robbepost zei, met het niveau van deel 2.
+1 voor adof's laatste zin.

Pascal08

Avatar

Ik vond Dark Fate spannend en interessant en de twee terminator acteurs dede het echt wel goed, vooral Luna vond ik super, Grace was/is gewoon een ontzettend lekker wijf.
Maar de film werd imo verpest toen ze bij Arnold aan klopte en er een heel zielig verpestend verhaal uitkwam, daarna getergd door deze oude acteur die overal zn neus maar moet insteken.
Maar de ultieme donkere Terminator film is nog steeds niet gemaakt en dat terwijl het scenario zo voor de hand liggend is, al dat helden gedoe werkt niet, dit is een scenario die je het gevoel moet geven dat alle kansen nihil zijn in een donkere apocalypstische wereld, in Salvation kwam het dichtbij maar daar hadden ze nog teveel actieve leger eenheden en een mega arsenaal met A-10’s en weet ik het wat.

Artificialis

Avatar

Krankzinnig is de hoeveelheid geld die aan dit soort films wordt uitbesteed. Een klein budget met beperkte marketingskosten zou een vervolg absoluut winstgevend kunnen maken. Laten we niet doen alsof er helemaal geen publiek voor is.

Master Of Films "Welke idioot volgt Dani Ramos nou toch. De speech waarmee deze onderdeur geeft is zo tenenkrommend slecht en ongeloofwaardig. De dialoog is cliché. Natalia Reyes is niet ouder gemaakt, waardoor ze nog steeds als een 15 jarige eruit ziet. Tevens kan Reyes met 0,0 charisma haar verzet speech totaal niet overbrengen."

Laten we eerlijk zijn. Als de wereld morgen ten onder gaat zal sowieso niemand het leiderschap van een vrouw accepteren. Laat staan een kleine dame als Natalia Reyes. Zo werkt de wereld gewoon niet.

Nature

Avatar

Ze moeten stoppen met deze franchise.

JDVRS82

Avatar

@RoberPaulsen
Dat is niet de reden dat hij geflopt is hoor.. Dat komt puur door het SJW/ politieke smaakje, de uitspraken van de regisseur vooraf en de zeer slechte trailers (waardoor het SJW gehalte nog veel groter leek te zijn als dat het uiteindelijk was).. Daarnaast heeft het direct doden van John Connor in de eerste minuut, om hem vervolgens te vervangen voor een nobody en de belachelijke manier waarop Schwarzenegger's character was geschreven.. Want hierdoor was gelijk alles, qua characters en lore, uit deel 1 en 2 volledig te niet gedaan.. En om dan nog maar te zwijgen over de "slechterik" die ze gekopieerd hebben uit Genisys terwijl die daar al niet zo geliefd was onder de fans..

Ze moeten in Hollywood maar eens gaan inzien dat ze de films voor de fans/ consumenten maken en dus moeten stoppen met het pleasen van de SJW-brigade want die kijken toch niet.. Ze hebben op deze manier al verschillende grote franchises verkracht en het spreekwoord "Get Woke, Go Broke" blijkt iedere keer weer uit te komen.. Ik heb met uitzondering van deel 1 (toen was ik 2) alle Terminator films in de bioscoop gezien en heb een T-800 schedel prominent in de woonkamer staan, maar deze film interesseerde me niet eens en heb hem alleen gezien omdat ik bij een vriend kwam die hem toevallig had gehuurd en net zat te kijken..

Dennis Rietkerk

Avatar

Mensen moeten niet zeuren dit was gewoon een goeie aktie film met toch wel aardige special effects aub laat er nog een paar komen met Arnie en die de mensen die klagen kijk dan liever naar een zijkfilm als La La land of weet ik t voor kwijlfilm.

Sunspot

Avatar

WTF, niks nieuwe dingen, juist een echte Terminator film, was zo makkelijk.

Hadden de kans, maar verpest.

Hoe zo luisteren naar wat mensen willen????? Totaal niet juist, kleine groepje dat even denkt te weten wat Terminator fans en liefhebbers willen en dan falen ook terecht!

Totaal niet geluisterd dus! DAt was het probleem.

Sunspot

Avatar

Ergste is dat ze Hamilton, Arnuld en Furlong in the house hadden en dan zoiets maken pfff.

Had een eindfilm moeten zijn, afsluiter, had zo mooi kunnen zijn!

Nu matig filmpje, met wat leuke scenes, maar uiteindelijk verpest de franchise.

Of maak nog 1 budget film, met originele trio, gewoon rauw, afsluiter, dat wil ik zeker nog zien

Civilian Supreme

Avatar

Ik heb een goed idee!!
Negeer alle delen na T2 en maak een goed vervolg die daar op aansluit.
Noem deze Dark of the moon.

Rico Blico

Avatar

Ik ben er helemaal geen echte fan van, maar ik heb op mijn manier genoten van deze film! was het bijzonder nee, de speciale effecten die waren wel goed. TJa af en toe mag er wel een film uitkomen die al zeven of meer sequels heeft gehad, al is het maar om lekker even je verstand op nul te zetten.

KlaasjeNL

Avatar

Ze moeten een reboot doen, zonder Schwarzenegger. Die is gewoon te oud waardoor er constant kunstgrepen gedaan moeten worden om te verklaren waarom de terminator er zo oud uitziet.

Bovendien heeft hij door zijn leeftijd niet meer het meedogenloze uiterlijk uit de tijd van met name deel 1.

Het concept van terminator is interessant genoeg voor meer films. Wellicht het verhaal rond John Connor loslaten? Er zal immers wel meer verzet zijn geweest of je schrijft helemaal een alternatief verhaal. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Goku32

Avatar

Deze mensen hebben zeker een hele andere film gezien. Want de laaste was echt heel slecht. En dan bedoel ik het staat in me dog poep lijstje van slechte films

Sunspot

Avatar

@KlaasjeNL

Dat zeker, Terminator is zo cool, alleen betere films maken

En zou toch liever een afsluiter willen zien met originele trio,desnoods wat minder Arnold, of weer als slechte Terminator, met CGI verjonging

NieuwsFilm