Netflix

3 zenuwslopende thrillers die nu gewoon op Netflix staan!

Spanning en sensatie op streaming.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Er staan de nodige thrillers op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie zenuwslopende thrillers die zeker de moeite waard zijn!

The Girl on the Train (2016)

Regie: Tate Taylor | Hoofdrollen: Emily Blunt, Luke Evans, Rebecca Ferguson, Édgar Ramírez

Deze thriller uit 2016 met Emily Blunt in de belangrijkste hoofdrol is gebaseerd op het gelijknamig boek van Paula Hawkins uit 2015. Ondanks een wat wisselend ontvangst deed deze het wel goed bij het publiek én Blunt kreeg zowel een Screen Actors Guild Awards als een BAFTA-nominatie voor haar rol als de depressieve en observeerde treinreiziger Rachel Watson.Single White Female (1992)

Regie: Barbet Schroeder | Hoofdrollen: Jennifer Jason Leigh, Bridget Fonda, Stephen Tobolowsky, Frances Bay

Deze erotische thriller uit begin jaren 90 heeft grootheden Bridget Fonda en Jennifer Jason Leigh in de hoofdrollen en was een succes bij het publiek. Het verhaal laat zien hoe een vrouw een nieuwe vrouwelijke huisgenoot krijgt die haar langzaam maar zeker begint te kopiëren in haar doen en laten. Later verscheen nog het te vergeten vervolg Single White Female 2: The Psycho (2005).Escape from Pretoria (2020)

Regie: Francis Annan | Hoofdrollen: Daniel Radcliffe, Ian Hart, Stephen Hunter, Jeanette Cronin

Recent verscheen deze sterk ontvangen gevangenisthriller met Daniel Radcliffe. De film focust zich geheel op de ontsnapping van een aantal activisten uit een beruchte Zuid-Afrikaanse gevangenis. Escape from Pretoria staat nu dus ook op Netflix en is er duidelijk eentje om snel aan te zetten.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

De keuzes van Radcliffe zijn best interessant, hij alleen als zoveel acteurs die in een bekende filmserie gespeeld hebben zich tevreden moeten stellen met B films.

NieuwsFilm

meest populair